Hardlooptrainers Nederland
+31 (0) 6 51 67 83 00
info@hltnl.nl

Als je voor kwaliteit kiest.

Als je voor Hardlooptrainers Nederland kiest, kies je voor kwaliteit. Jij verbetert jouw kwaliteiten als hardlooptrainer en tevens kies je voor opleidingen met kwaliteit.

Wat doen wij nog meer?

• het behartigen van de belangen van de (loop)trainers;
• het bevorderen van het lopen in de ruimste zin van het woord;
• kennisoverdracht en trainingstechnische ondersteuning door bijscholingen, themadagen, congressen en het organiseren van bijeenkomsten;
• het bevorderen van het onderlinge contact tussen trainers en/of sporters zodat zij kennis en ervaring uitwisselen;
• het verhogen van de deskundigheid op trainerstechnisch en organisatorisch gebied, met het doel tot een opwaardering van de begeleiding, in zowel de recreatieve als de subtop- en topsport te komen;
• het uitbrengen van het trainersvakblad ProLoop.

Wanneer je lid wordt van Hardlooptrainers Nederland val je onder de dekking van onze aanpsrakelijkheidsverzekering; een secundaire verzekering. Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade aan onder andere anderen bij bijvoorbeeld trainingen buiten de Atletiekunie om. 
Zie de voorwaarden van de verzekering in dit document.

Lid worden van Hardlooptrainers Nederland?

Meld je aan!

Bestuur Hardlooptrainers Nederland

Het bestuur van Hardllooptrainers Nederland bestaat uit de volgende leden.

Theo van Maanen

Voorzitter

We vinden het, als Hardlooptrainers Nederland, belangrijk dat er kwalitatief goede opleidingen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van trailrunning. Ik ben blij dat we als vereniging onze leden verder kunnen helpen bij hun ontwikkeling.

Kristian Peeters

Penningmeester

Kristian zorgt ervoor dat de kosten en opbrengsten niet te ver uiteen gaan lopen. Bijscholingen mogen ons als vereniging onder aan de streep wat kosten, want we zijn ervan overtuigd dat we daar in een behoefte van onze leden voorzien.

Alan van Hoey

Secretaris

Alan is als bestuurslid onder andere betrokken bij de grote lijnen van het magazine Proloop. Daarnaast is hij contactpersoon voor algemene vragen en alle vragen over onze aansprakelijkheidsverzekering speciaal voor leden van Hardlooptrainers Nederland.

Harry Kuijlaars

Ciso

Harry houdt zich vooral bezig met de beveiliging van de website en vraagstukken omtrent de AVG. Naast zijn rol als Chief Information Officer kun je Harry tijdens de opleidingen ook als (hobby)fotograaf aantreffen met een camera in zijn hand.

X

Paswoord vergeten?

Word lid

Nieuw paswoord aanvragen
Geef je e-mail adres in. Een nieuw paswoord wordt naar je mailbox gestuurd.